Rekrytointi

Takaisin
Oletko kiinnostunut TeleStarin työmahdollisuuksista? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@telestar.fi, täytä sähköinen työnhakulomake tai soita ja sovi haastatteluaika.
 

Haemme yritysmyyntineuvottelijoita ja ajanvaraajia

Oletko sinä uusi tähtimyyjä? Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia yritysmyyntineuvottelijoita ja ajanvaraajia tähtitiimiimme!

Etsimme myyntitiimiimme tehokkaita vahvistuksia vastaamaan B-to-B sektorin uusasiakashankinnasta ja vanhojen asiakkaiden aktivoinnista. Aikaisempi kokemus puhelintyöstä ei ole välttämätön, mutta voidaan katsoa eduksi.

Tarjoamme mukavan, nuorekkaan työympäristön viihtyisässä CallCenter-toimistossa Kuopion ydinkeskustassa ja kilpailykykyisen takuupalkan provisioineen.

Hakemukset ja lisätietoja
Timo Hirvonen
044 750 7600
rekry@telestar.fi

   

Tulevan talven työpaikat haussa nyt.

27.11.2014

Etsimme ahkeria myyntineuvottelijoita huipputiimiin. Joustavat työajat ja kilpailukykyinen tunti- / provisiopalkkaus.

Koko- tai osa-aikaisena myyntineuvottelijana tehtäviisi kuuluu yrityksille ja yksityishenkilöille suunnattujen palveluiden myyntiä ja markkinointia, vanhojen asiakkuuksien ylläpitoa sekä uusasiakashankintaa. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle! Työajat suunnitellaan työntekijän kanssa yksilöllisesti.

Noudatamme PAMin puhelinpalvelualan työehtosopimusta.


Hakemukset ja lisätietoja:
Timo Hirvonen
044 750 7600
rekry@telestar.fi

   

Haussa yritysmyyntineuvottelijoita puhelinmyyntiin

Etsimme myyntitiimiimme tehokkaita vahvistuksia vastaamaan B-to-B-sektorin uusasiakashankinnasta ja vanhojen asiakkaiden aktivoinnista. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, ahkeruutta ja positiivista asennetta. Aikaisempi kokemus puhelintyöstä ei ole välttämätöntä, mutta voidaan katsoa eduksi.

Tarjoamme mukavan, nuorekkaan työympäristön viihtyisässä CallCenter-toimistossa Kuopion ydinkeskustassa, kilpailukykyisen takuupalkan provisioineen sekä palkallisen koulutuksen.

Takuupalkka 1500 € + provisio
Noudatamme PAMin puhelinpalveluja ja yhteyskeskuksia koskevaa työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tai soita ja sovi haastatteluaika.
Timo Hirvonen, 044 750 7600
rekry@telestar.fi

   

Haemme palvelumyyjiä Turisti-Infon mainostilan myyntiin

Haemme reippaita ja innostuneita henkilöitä markkinoimaan ja myymään mainos- ja ilmoitustilaa Suomen Turisti-Info -palveluihin ja Matkailijan talvioppaaseen. 

Työssäsi vastaat uusien yhteistyökumppaneiden hankinnasta ja vanhojen asiakkuuksien ylläpidosta puhelimitse. Jos olet myyntihenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen asenteen, voit olla etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus puhelintyöstä ei ole välttämätöntä, mutta voidaan katsoa eduksi. Työhön koulutetaan.

Tarjoamme työntekijöillemme vakituisen työpaikan vakavaraisessa organisaatiossa, osaavan myyntiyksikön tuen, laadukkaat ja tunnetut myyntituotteet sekä kilpailukykyisen palkan.

Takuupalkka 1500 € + provisio

Palkkaus:  PAMin puhelinpalvelualan työehtosopimuksen mukaan + hyvät provisiot.  

Hakemukset ja tiedustelut:
Timo Hirvonen, 044 750 7600
rekry@telestar.fi

   

Kiinnostaako työvaihto Espanjan aurinkorannikolla?

Jatkuva haku

TeleStarin myyntineuvottelijana sinulla on mahdollisuus lähteä työvaihtoon Espanjan aurinkorannikolle. Vaihtokohteena on TeleStarin suomalaisomisteinen sisaryhtiö Fuengirolassa. Työnantaja auttaa kaikissa matkajärjestelyissä.

Espanjassa myyntityötä tehdään suomalaisessa työyhteisössä 6 h päivässä. Työkielenä on suomi. Työvaihto voi olla pituudeltaan n. 2-6 kuukautta, jonka jälkeen työntekijä palaa entiseen työhönsä TeleStariin.


Lue lisää vaihtomahdollisuudesta>>Yhteistyössä

TeleStarin tukena uusia osaajia etsii Välittäjä.fi.

 

 


TeleStar Oy     |     Hapelähteenkatu 35, 70110 Kuopio     |     p.020 766 1069     |     info@telestar.fi