Palvelut

Takaisin

Palveluvalikoimamme sisältää laadukkaat puhelinpalvelut myynnin ja markkinoinnin tehostamisesta aina asiakaspalveluiden tukitoimenpiteisiin saakka. Palveluvalikoimamme keskittyy B-to-B ja B-to-C -myyntiin ja telemarkkinointiin, uusasiakashankintaan, ajanvaraus- ja buukkausprojekteihin sekä erilaisten haastatteluiden ja tutkimusten tekoon. Asiakaspalvelupuolella hoidamme tilausten vastaanotot, palautteiden käsittelyt, vaihteen hoidon sekä muut sisäänpäin tulevaan puhelinliikenteeseen liittyvät toimeksiannot.

Tarjoamme myös laadukkaat markkinointi- ja viestintätyökalut verkkopalveluista graafiseen suunnitteluun; nettisivut, sähköpostipalvelut, laskutusjärjestelmät ja sisällöntuotannon palvelut.
 

Telemarkkinointi

Tuotteiden ja palveluiden puhelinmyynti ja markkinointi, uusasiakashankinta, vanhojen asiakkuuksien aktivointiprojektit, päivityssoitot ja muut telemarkkinointipalvelut. Pitkäkestoiset myyntisopimukset ja lyhytkestoiset kampanjat sekä yritys- että kuluttajamyyntiin.  

Puhelinpalvelut

Myynnin edistämisen palvelut: myyntikäyntien buukkaus ja ajanvaraus, potentiaalisten asiakkaiden ensikontaktointi, tapaamis- / soittoaikojen varaukset. 

Inbound-palvelut asiakaspalvelun tehostamiseen: tilausten vastaanotto ja kirjaaminen, tuote- ja palveluneuvonta, palautteiden käsittely, vaihteen hoito, helpdesk-palvelut.

Haastattelut ja tutkimukset

Puhelinhaastattelut, asiakaskyselyt, tutkimukset.

Muut palvelut

Matkailuneuvonta, tiedotus ja viestintämateriaalit, sisällöntuotanto, neuvonta ja virtuaaliopaspalvelut, ohjelmistot.

 


TeleStar Oy     |     Hapelähteenkatu 35, 70110 Kuopio     |     p.020 766 1069     |     info@telestar.fi