Sponsorointi

Takaisin
TeleStar KalPan sponsorina 

TeleStar jatkaa pitkäjänteistä yhteistyötä KalPa Hockeyn kanssa kaudelle 2012-2013. Sponsorina TeleStar on mukana KalPan kumppaniverkostossa ja tukemassa joukkueen menestystä. KalPa edustaa SM-liigassa Kuopiota ja kotijoukkueen otteluita seurataan TeleStarissa tiiviisti.
TeleStarissa tehdään sponsoriyhteistyötä tärkeiksi koettujen tahojen kanssa, jotka valitaan TeleStarin arvojen mukaisesti. KalPa on sitoutunut terveisiin elämäntapoihin ja puhtaaseen urheiluun, joiden kannattaminen on TeleStarissa tärkeää.

Yhteistyössä:


www.kalpa-hockey.fi

 

Sami Kapanen TeleStarin kummipelaajana

Kausille 2011-2013 TeleStarin kummipelaajaksi valittiin paluun ammattijääkiekkoilijaksi tehnyt Sami Kapanen (s. 14.6.1973). Kapasella on takanaan menestyksekäs ura NHL:ssä ja miehen vaikutus KalPan nousuun yhdeksi SM-liigan kärkijoukkueista on ollut merkittävä. Pelaajana Kapasen vahvuudet ovat monipuolisuus, kokemus, kilpailuhenkisyys ja periksiantamattomuus.
Kummipelaajana Kapanen nähdään mm. TeleStarin rekrytointikampanjan kasvona ja mukana yhtiön tapahtumissa. Kaudella 2010-2011 TeleStarin kummipelaajana edusti Adam Masuhr.

TeleStar tukee naisten ja miesten hiihtomaajoukkueita

TeleStar on sponsoroinut suomalaista maastohiihtoa vuoden 2009 alusta lähtien. Sponsorituki kohdistetaan maajoukkueiden resurssien kehittämiseen, valmennusjärjestelmän ylläpitoon, harjoitusleireihin ja harjoitusolosuhteiden parantamiseen sekä junioritoimintaan. Sponsoriohjelman kautta vahvistetaan hiihtourheilun menestysedellytyksiä ja tuetaan puhdasta urheilua.
Kausilla 2011-2013 sponsoroitaviin maajoukkueurheilijoihin kuuluvat A-maajoukkueen naiset ja miehet sekä sprinttijoukkue. www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto


 

 


TeleStar Oy     |     Hapelähteenkatu 35, 70110 Kuopio     |     p.020 766 1069     |     info@telestar.fi