TeleStar Oy

Takaisin

TeleStar on kuopiolainen telemarkkinointiin ja puhelinpalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Palveluihimme kuuluvat mm. telemarkkinointi / puhelinmyynti, asiakaspalvelu, buukkaus, puhelinhaastattelut ja muut räätälöidyt myynnin edistämisen ja markkinoinnin tukipalvelut. Palvelut on suunniteltu tukemaan yritysten liiketoiminnan kehitystä ja kasvua. Toimistomme sijaitsee Hapelähteenkadulla Kuopion ydinkeskustassa.

Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista yritysmyyntineuvottelijoista. Myyntiyksikkömme on osaava, motivoitunut ja viihtyisä; koulutukseen, työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen panostetaan vahvasti. Noudatamme Palvelualojen ammattiliiton puhelinpalveluja ja yhteyskeskuksia koskevaa työehtosopimusta, ja meille on myönnetty Soliditet Finlandin kansainvälisessä Ratingissa korkea AA-tason luottoluokitus. Olemme vakaa työnantaja ja luotettava yhteistyökumppani.

Korkeaa laatua ja ajantasaista tietotaitoa

Palveluiden korkea laatu varmistetaan säännöllisillä koulutuksilla ja jatkuvalla työn seurannalla. TeleStar toimii sertifioitujen Business Centereiden käytössä olevan BuC 7001 laatustandardin mukaan, joka edellyttää tarkkaa puhelutilanteiden, henkilöstön ammattitaidon ja laadun tarkkaa seurantaa.

TeleStar


TeleStar Oy     |     Hapelähteenkatu 35, 70110 Kuopio     |     p.020 766 1069     |     info@telestar.fi